Rauma / Rauman Kesäteatteri

Rauma / Rauman Kesäteatteri

Ohjelmisto 2013:

TANKKI TÄYTEEN

Tankki täyteen on lämmin perhekomedia, jonka tunnistettavat hahmot ja tilanteet kuuluvat jo kotimaisen huumorin klassikkojen joukkoon. Vilénin perhe pyörittää epäonnista huoltoasema-bisnestään uuden pikatien ulottumattomissa. Asiakkaiden sijaan asemalla vierailee sekalainen seurakunta rakastettavia henkilöitä: konstaapeli Reinikainen puujalkavitseineen, pastori mopoineen sekä kirkkokuorolaiset. Juhanan epätoivoinen rakkaus ja haaveilu muutosta kaupunkiin pois vanhempien nurkista sekä Ullan mehevä ihanuus kutkuttavat lempeän viihdyttävästi yleisön nauruhermoja.

Näyttelijät:

Rauman Kaupunginteatteri tuo kesäteatteriinsa Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen kirjoittaman komedian Tankki täyteen, joka saa ensi-iltansa 8.kesäkuuta.

Näytelmän työryhmä sisältää rautaisia ammattilaisia aivan kotimaisen teatterikentän huipulta. Päärooleissa Emmi ja Sulo Viléninä nähdään Ritva Oksanen ja Mikko Kivinen. Konstaapeli Reinikaisen roolin tekee Jukka Rasila. Mika Räinä on Emmin ja Sulon aikamiespoika Juhana. Kahvila-apulaisena työskentelevän Ullan roolissa nähdään ensimmäistä kertaa kotikaupungissaan näyttelevä Kirsi Ylijoki. Esityksen ohjaa niin ikään raumalaislähtöinen Olka Horila. Rooleissa myös Mona Lehtola ja Timo Vuento.

Esitysajat ja liput:

Ajalla 8.6 - 13.7

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

puh. (02) 8376 9900
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Kesäteatterin kotisivut:

www.raumanteatteri.fi/?s=kesateatteri