Get Adobe Flash player

Nurmijärvi / Kivi-juhlat

Nurmijärvi / Kivi-juhlat

Ohjelmisto 2017:

Aleksis Kiven rakkausjuhla:
KIHLAUS
YÖ JA PÄIVÄ
Kesällä vietetään itsenäisyyden juhlavuotta Kivi-juhlilla kahden näytelmän voimin. Päivittäiset näytännöt koostuvat Kiven pienoisnäytelmistä Kihlaus sekä Yö ja päivä. Historiaa kirjoitetaan toisellakin tapaa – Yö ja päivä saa ensiesityksensä Taaborinvuoren näyttämöllä. Samalla juhlimme Kivi-juhlien 65. esitysvuotta ja kansalliskirjailijaamme tunnevoimaisen ja koskettavan teatterin keinoin. Näytelmät ohjaa Taaborinvuorelle Atro Kahiluoto ja musiikin Kiven runoihin säveltää Jarmo Romppanen. Luvassa on täysiveristä näyttämötaidetta, vaikuttavaa kuoromusiikkia ja säveliksi muutettua tunnetta.
Tervetuloa Taaborinvuorelle!
Rakkausjuhlaa pääset seuraamaan katetusta katsomosta Taaborinvuoren museoalueella - kansalliskirjailijan alkuperäisillä kotikonnuilla Palojoen kulttuurimaisemassa. Paikalla jossa historia ja näytelmä kohtaavat omalla ainutkertaisella ja alkuvoimaisella tavallaan. Sijaintinsa ja ohjelmistonsa vuoksi Taaborinvuori soveltuu erinomaisesti myös organisaatioiden ja ryhmien käyntikohteeksi ja kesäiseksi tapaamispaikaksi. Nousevaan katsomoomme mahtuu 720 teatterin ystävää, joista 450 katetuille paikoille.
 
2017Juliste.jpg
 
Tekijät:
Rakkaus pakottaa lähtemään, rakkaus vaatii palaamaan; kaunista ja kipeää, täyttymystä ja kaipausta – rakkaudestahan Kivi kirjoittaa, se on hänen runoudessaan kaikki kaikessa. Ja kuten Kivi omassa elämässään sai kokea ja kuten mekin olemme varmasti saaneet omassamme, ei rakkauden juhla ole pelkkää onnea, mutta juhla se silti on! Me haluamme tuoda runoilijan tarhasta nähtäväksenne kaksi kaunista oksaa, kaksi pienoisnäytelmää, Kihlauksen ja Yön ja Päivän. Niissä rakkaus on toivoa ja rakkaus on kaipausta, rakkaus avaa sydämen ja silmät.
Työryhmän puolesta ja yhdessä sen kanssa
ohjaaja Atro Kahiluoto

Esitysajat ja liput:

pe 30.6. klo 19 ensi-ilta
la 1.7. klo 15
su 2.7. klo 15
ti 4.7. klo 19
ke 5.7. klo 19
to 17.8. klo 19
pe 18.8. klo 19
la 19.8. klo 15
su 20.8. klo 15
ti 22.8. klo 19

peruslippu 25 €, eläkeläiset 23 €, opiskelijat ja lapset yli 7 v. 15 €, vähintään 20 hengen ryhmien alennus 2 € / lippu

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

verkkokauppa:  www.netticket.fi
palvelunumero: 0600 399 499 (1€/min)
Ryhmien liput (yli 20 henkilöä) voi varata suoraan Kivi-juhlilta puh. 046 564 4802 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Toteutamme samalla mahdolliset erikoistoiveet, väliaikatarjoilun ja muut erikseen sovittavat toimenpiteet. Tervetuloa oivaltavan teatterin pariin Taaborinvuorelle!
Ilmainen pysäköinti Taaborinvuoren juurella Koulunkulmantie 34, Nurmijärvi

Kesäteatterin kotisivut:

www.kivijuhlat.fi