Get Adobe Flash player

Rauma / Rauman kesäteatteri

Rauma / Rauman kesäteatteri

Ohjelmisto 2018:

Juha Vainion tarina Rauman kesäteatteriin !

Rauman Kaupunginteatterin Fåfängassa sijaitsevassa kesäteatterissa nähdään ensi kesänä.

SELLAISTA ELÄMÄ ON - musiikkinäytelmä

Juha “Junnu” Vainio (1938-1990) oli yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä suomalaisista sanoit-tajista. Uransa aikana hän ehti tehdä lähes 2500 sanoitusta tai sävellystä, joiden joukossa on useita lähes jokaiselle suomalaiselle tuttuja hittejä.

Kyseessä on tarina Juha Vainiosta, henkilöstä laulujen ja tekstien takana. Runsaasti musiikkia sisältävässä näytelmässä käsitellään niin hänen nuoruuttaan kuin myös uran vauhdikasta nousukautta sekä raitistumisen jälkeistä seesteisempää vaihetta.

SEO_naytelmankuva1.jpg

Tekijät:

Sellaista elämä on -musiikkinäytelmän Rauman kesäteatteriin käsikirjoittavat Mikko Kivinen ja Otto Kanerva. Kivinen myös ohjaa esityksen.

Juha Vainion roolissa nähdään Heikki Mäkäräinen, joka lienee suurimmalle osalle televisiokatsojista tutuin Elisan Hintasaarnaajana. Mäkäräinen esiintyy parhaillaan myös Tampereen Teatterin Cats-musikaalissa.

Rauman kesäteatterin lavalla nähdään myös parhaiten iskelmälaulajana tunnettu Annika Eklund, joka ihastutti Raumalla jo kesällä 2014 suositussa Suklaasydän –musiikkinäytelmässä. Ilkka Merivaara muistetaan muun muassa televisiossa yhä uusintoina pyörivän Kumman kaa -sarjan Vesana.

Työryhmän täydentävät näyttelijäpariskunta Elina Lähde ja Petja Lähde. Myös kirjailijana tunnetulle Petjalle tuleva kesä on toinen Raumalla; hän näytteli Fåfängassa kesällä 2012 Kirkan musiikkia sisältäneessä Hetki lyö -näytelmässä. Elina taas on nähty aiemmin mm. Helsingin Kaupunginteatterissa ja Samppalinnan kesäteatterissa.

Esitysajat ja liput:

Sellaista elämä on -musiikkinäytelmä saa ensi-iltansa Rauman kesäteatterissa 15. kesäkuuta. Tulevana kesänä esityskautta on yleisön toiveiden mukaisesti pidennetty; juhannusviikon esitystauon jälkeen esityksiä jatketaan aina elokuun 11. päivään saakka.

Peruslippu 33,50 €, Eläkeläiset, työttömät 28,50 €, Lapset, opiskelijat 17,50 €, Ryhmä (väh. 30 henk.) 30,50 €

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

Rauman kesäteatteri sijaitsee luonnonkauniissa Fåfängassa, aivan merenrannan läheisyydessä. Katsomo on katettu.
TEATTERIN LIPPUMYYMÄLÄ
Alfredinkatu 2 (teatterin aulassa)
26100 Rauma
puh. (02) 8376 9900
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kesäteatterin kotisivut:

http://www.raumanteatteri.fi