Get Adobe Flash player

Kuopio / Nilsiä / Tahkon Kesäteatterishow

Kuopio / Nilsiä / Tahkon Kesäteatterishow

Ohjelmisto 2018:

porvoo.jpg

Tahkon kesäteatterishow 2018

FINNVITSIT

KIRKASKOSKI - KAIKEN ALKU

Musiikki, dragtaide, ja imitaatio, rakkaus ja juonittelut, kansainvälinen politiikka ja viihdetaivaan Tähdet ovat mukana Kirkaskosken kohtalossa. Esitys on Finnvitsien Porvoon Kesäteatterishow 2018. Samalla se kertoo kuinka ja miksi FINNVITSIT on syntynyt.  

Pienestä, suomalaisesta kirkasvetisestä kylästä ja Hyvärisen mummon mökistä tulee yllättäen kansainvälisen yrityshyökkäyksen kohde, kun heille on selvinnyt paikallisen salaisen agentin avustuksella, että Kirkaskoski ja mummon mökin kaivo ovat suorassa yhteydessä valtavaan, koko Pohjoismaiden alla olevaan makean veden altaaseen.

Kuinka pienen kylän asukkaat voivat pelastaa huutokauppaan tulevan mökin kaivoineen itselleen miljardöörien  kynsistä? Asiaan sekaantuvat lopulta maailman politiikan johtavat Donald Trump ja Vladimir Putin.

Järjestysmiehet Reunanen ja Notkelmainen yrittävät puolestaan kerätä varoja Huutokauppahurjien Akin, Helin ja Markun huutokauppaan iltamilla. Lavalla parhaansa tekevät taiteilijat Matti Nykäsestä, Anita Hirvosesta, Paula Koivuniemestä, Olavi Virrasta, Matista ja Teposta Marilyniin, Krista Siegfridsiin ja venäläiseen Kosmopoliitti kosmonauttiin, tähtien väliseen supertähteen. Lusikkansa soppaan pistävät myös Jyri Häkämies ja Aira Samulin.

Epätoivoisten yritysten ja juonnittelujen keskelle syntyy myös uusi rakkaus, ja rakkaushan voi pelastaa kaiken vai voiko?

 Kirkaskoski-A3-Tahko-Spa-Pysty.png

Tekijät:

Käsikirjoitus:  Juha Laitila, Ohjaus: Otto Kanerva, Äänimaailma: Antti Taipale                      
Näyttelijät: Juha Laitila -  Antti Taipale - Jukka Laaksonen
Kertojan rooli: Kimmo Vehviläinen, ääninäyttelijä
 
Esitykset ja liput:
 
4.7.2018,  5.7.2018, 6.7.2018, 11.7.2018, 12.7.2018, 13.7.2018, 18.7.2018, 19.7.2018, 20.7.2018
Esitys aika:       klo 20.00
kesto:               2 tuntia
Lipun hinta:      24,50 €
 
Kesäteatterin kotisivut:

 https://www.tahkospa.fi/