Get Adobe Flash player

Tohmajärvi / Tohmajärven Kesäteatteri

Tohmajärvi / Tohmajärven Kesäteatteri

Ohjelmisto 2018:

Tohmajärven Maiju Lassila -teatterissa valmistaudutaan Maiju Lassila -trilogian kolmanteen ja viimeiseen osaan

TULITIKUJA LAINAAMASSA

Vuonna 1910 kirjoitetulla Tulitikkuja lainaamassa-näytelmällä Tohmajärven teatteri haluaa kunnioittaa tämän nerokkaan kirjailijan muistoa, kuin myös tohmajärveläisen harrastajateatterin alkuvuosia 1980-luvulla, jolloin Tulitikkuja lainaamassa nähtiin Nymanin museoalueella useita kertoja. Niissä näytöksissä syttyi myös allekirjoittaneen teatteriliekki, joka ei ole suostunut hiipumaan sen jälkeen.
Tulitikkuja lainaamassa on veijaritarina, jonka pääosissa seikkailevat talollinen Antti Ihalainen ja leski Jussi Vatanen. Ihalaisen tulitikkujen lainausreissu keskeytyy alkuunsa, kun Vatanen pyytää häntä puhemiehekseen, ja onnistuneesta kosinnasta innostuneet miehet intoutuvat tapojensa vastaisesti ryypiskelemään.
Maiju Lassilan tyyliin miesten reissua Joen kaupunkiin värittävät monet väärinkäsitykset, ja kun keitos maustetaan kuulopuheilla, varastetulla potsilla, karanneella hevosella ja entisillä heiloilla, on soppa valmis.
logo1.png

Tekijät:

Ihalaisen roolissa nähdään pitkän linjan harrastajateatterilainen Markku Hämäläinen ja Jussi Vatasena koomikon kyvyistään tunnettu Teemu Jaatinen. Muissa rooleissa nähdään Tanja Laakkonen, Johanna Rannasalo, Veijo Hämäläinen, Vesa Raninen, Emilia Sorsa, Anna Salmi, Tomi Salmi, Helena Järveläinen, Ella Lintunen, Pentti Lindsberg ja Aino Ruoho. Musiikista vastaavat Kuisma Lipponen ja Heta Laakkonen.

Esitykset:

LA 30.6. klo 15 ENSI-ILTA
SU 1.7. klo 14, TI 3.7. klo 19, TO 5.7. klo 19, SU 8.7. klo 15, TI 10.7. klo 19, TO 12.7. klo 19
SU 15.7. klo 15, TI 17.7. klo 19, TO 19.7. klo 19, LA 21.7. klo 14, SU 22.7. klo 14

Lippuvaraukset ja yhteystiedot:

Lippuvaraukset voi tehdä suoraan yhdistykseltä, puhelinnumerosta 044 700 4444. Varaukset alkavaan esitykseen päättyy tunti ennen esityksen alkua.

Kesäteatterin osoite on Kirkkotie 14

Kesäteatterin kotisivut:

www.tohmajarventeatteri.fi/