Get Adobe Flash player

Valkeakoski / Valkeakosken Kesäteatteri

Valkeakoski / Valkeakosken Kesäteatteri

Ohjelmisto 2018:

Suomen Kesäteatteri esittää kesällä 2018 musikaalin Jari Sillanpään elämästä

RAKKAUDELLA MERKITTY

Tämä viihdemaailman kruunattukin kuningas on omana itsenään sulattanut suomalaisten sydämet ja kiilannut tulkinnoillaan artistilistan ykköseksi useaan otteeseen. Inhimillisellä huumorilla ja vastustamattomalla koskettavuudella käsitelty elämänkerrallinen musikaali vie katsojan ensimmäistä kertaa musiikin, laulun ja tanssin siivittämänä tämän taiteilijan tarinaan. Musikaali kantaa nimeä Rakkaudella merkitty.

”Jarin heittäytyminen tulkitsijaksi on ollut vertaansa vailla. Yhteiskunnan ja ympäristön muutokset vuosikymmenien aikana eivät ole saaneet Jarin herkkyyttä kovettumaan. Hän on oma itsensä. Jari on musikaalinsa ansainnut ja saa nyt huipputiimin sitä toteuttamaan”, kertoo käsikirjoittaja-ohjaaja Heikki Paavilainen

Tarinassa seurataan Ruotsissa syntyvää suomenkielistä poikaa ja kuljetaan teinivuosien kipupisteet, aina huoltoaseman työstä Tukholman yölliseen Discojen maailmaan. Salmarin siivittämän ruotsinlaivan kautta tangoprinssiksi, jota kukaan ei tunne, kunnes unelmat käyvät toteen 1995 tangokuninkuuden myötä. Suurimpien estradien, stadioneiden, kesäfestivaalien, konserttikiertueiden ja suosittujen tv-ohjelmien aikana Jarin rinnalla ovat matkaa kulkeneet tärkeät ja vahvat naiset. Nämä raudankovat ammattilaiset ovat luotsanneet Jaria tunteiden myrskyjen ja tyynien suvantojen matkalla. Matkalla, joka jatkuu edelleen.

 Valkeakoski2.jpegValkeakoski1.jpeg

Jari Sillanpään rooleissa nähdään Jari Ahola ja Martti Manninen. Kuvat Daniel Paul.

Tekijät:

Ohjaaja-käsikirjoittaja: Heikki Paavilainen

Rakkaudella merkitty -musikaalissa nähdään kaksi Jaria yhtä aikaa lavalla. Jari Sillanpään rooleissa loistavat, Lappeenrannan Kaupunginteatterista ja Tampereen Teatterista tunnettu Martti Manninen sekä mm. Tampereen Työväen Teatterin lukuisista musikaaleista tunnettu ja rakastettu huippulahjakas näyttelijä Jari Ahola. Paavilaisen tuotannoissa Ahola nähtiin viimeksi Kirka – musikaalin pääroolissa kesällä 2016. Musikaalissa Jarin ihastumisen ja rakkauden kohdetta näyttelee kaikkien rakastama Olli Herman. Keikkamyyjän roolissa nähdään vesilahtelainen näyttelijä/maanviljelijä Harri Penttilä. Jari Sillanpään elämän tärkeitä naisrooleja esittävät suositusta Konttori-sarjasta ja lukuisista musikaalirooleista tuttu Ushma Karnani, Hinnalla millä hyvänsä- ja Downshiftaajat-sarjoista tunnettu Heidi Kirves ja Tampereen Työväen Teatterin valovoimainen näyttelijä Petra Ahola. Koreografina ja tanssijana musikaalissa lavalla nähdään Jani Rasimus. Kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi.
Valkeakoski3.jpeg
Jari Sillanpää ja työryhmä.

Esitysajat ja liput:

Ti 12.6 klo 19.00 Ennakko (Ei myynnissä)
Ke 13.6 klo  19.00 Ennakko (Ei myynnissä)
To 14.6 Klo 19.00 Ensi-ilta
 
Ajalla 12.6 - 11.8 , katso tarekmmat esitysajat: https://www.suomenkesateatteri.fi/apianniemen kesateatteri
 
Peruslippu 36 €, Eläkeläiset 30 €, Lapset 4-15v., Opiskelijat ja varusmiehet 27€, Ryhmät yli 30 henkilöä 29€/kpl.
Ryhmälippujen laskutus- / postituslisä on 5€. Linja-auton kuljettaja ja ryhmänjohtaja saavat liput veloituksetta.

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

Yksittäiset liput ennakkoon
0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm)
Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18.
Ennakko-ostajan etuna annamme alennusta 2€ / lippu 31.3.2018 mennessä ostetuista lipuista. Tarjous ei koske lahjakortteja.
Ryhmämyynti ja tiedustelut
Ma-pe 12.00 -16.00
Puh. 0400 810710
ryhmat(at)suomenkesateatteri.fi
Varatut liput voi lunastaa kesäteatterin toimistolta tai mistä tahansa Lippupalvelun myyntipisteestävarausnumeron avulla. Huomioittehan LIPPUPALVELUN toimituskulut lippuja lunastettaessa heidän myyntipisteistään.
Lippuja voi ostaa myös teatterin portilta. Lipunmyynti avataan aina tunti ennen esityksen alkua.
Smartum-setelit sekä Smartum-saldokortti käyvät maksuvälineenä sekä teatterin toimistolla että portilla.
 
Kesäteatterin osoite on Pässinmäenkatu 30, 37600 Valkeakoski

Kesäteatterin kotisivut:

https://www.suomenkesateatteri.fi/apianniemen kesateatteri valkeakoski