Get Adobe Flash player

Pyhtää / Pyhtään harrastajateatteri

Pyhtää / Pyhtään harrastajateatteri

Ohjelmisto 2017:

VIULUNSOITTAJA NOUSEE KATOLLE PYHTÄÄLLÄ!

Pyhtään Harrastajateatterilla on tänä kesänä ohjelmistossaan ensimmäistä kertaa musikaali, Joseph Steinin, Jerry Bockin ja Sheldon Harnickin Viulunsoittaja katolla. Aikaisemmin Pyhtäällä on ollut ohjelmistossa kotimaisia laulunäytelmiä, mutta nyt kokemuksen ja taitojen karttuessa on uskallettu tarttua suuritöiseen ja vaativaan suurmusikaaliin, jota on menestyksekkäästi esitetty Suomessa jo vuodesta 1965.

Sotien ja pakolaisten Euroopassa musikaali Viulunsoittaja katolla on taas ajankohtainen. Musikaali sijoittuu 1900-luvun alun Ukrainaan kertoen koskettavan tarinan maitokauppias Tevjen kolmesta kauniista tyttärestä, jotka isä haluaa naittaa juutalaisen perinteen mukaisesti, mutta antaa myöhemmin periksi tyttärien tehdessä omat ratkaisunsa.

Esityksessä kuullaan taas kerran suuren suosion saavuttaneet musikaalin unohtumattomat laulut mm. Rikas mies jos oisin ja Nousee päivä, laskee päivä.

Tekijät:

Ohjauksesta vastaa Reijo Paukku, joka suunnittelee myöskin puvut ja lavastuksen sekä laatii koreografian. Musiikin ja laulut harjoittaa Iina Tani, joka johtaa myöskin esityksen orkesteria. Orkesterissa soittavat Ella Griinari (viulu), Sauli Paukkunen (basso) ja Henrik Erävaara (rummut). Näyttämöllä laulaa ja tanssii kolmisenkymmentä harrastajanäyttelijää. Esitykset nähdään muista kesäteattereista poiketen sisätiloissa Svedebon tunnelmallisessa seurojentalossa.

Maitokauppias Tevjenä nähdään Urpo Vesa, ja hänen kipakkaa vaimoansa, Goldea, näyttelee Gina Drockila-Kosonen. Heidän naimaikäisinä tyttäriä näyttelevat Hanna Puhakka, Marja Långvik ja Hanna Mäkelä. Salskeina sulhoina nähdään Tommi Paju, Henri Jalkanen ja Marko Paukkunen. Muissa tehtävissä ovat muiden muassa Matti Piipari, Minna Suomi , Tommy Larvi , Sari Lomperi , Jouni Piirala , Pia Kitunen , Jouni Tani, Sanni Pusila, Alina Paju, Samu Leppänen, Cevor Tikerpuu, Mikko Räsänen, Anton Rockas ja Ellen Riihimäki sekä Saga ja Sanni Larvi.

Esitysajat ja liput:

Esityksen ensi-ilta on perjantaina 11. elokuuta klo 19.00. Muut esitykset ovat su 13.8., ti 15.8., to 17.8., su 20.8., ti 22.8., to 24.8., su 27.8., ti 29.8., to 31.8., su 3.9., ti 5.9. ja su 10.9. Esitykset arkisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 16.

Lipun hinta 16 €/aikuinen, 8 €/lapsi

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

Esityspaikka Purolan Svedebo (Purolantie 392, Pyhtää).

puh: 041 727 2943

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kesäteatterin kotisivut:

Löydymme Facebookista!!!