Get Adobe Flash player

Äänekoski / Kievarin Kesäteatteri

Äänekoski / Kievarin Kesäteatteri

Ohjelmisto 2018:

Iloinen musiikkikomedia

PRINSESSA 65

Kievarin Kesäteatterissa Äänekoskella esitetään Prinsessa 65. Se on kesäinen tarina Katista, joka haluaa laulajatähdeksi. Kahdella eri aikakaudella kulkeva tarina nostalgisoi vanhan ajan heinälatoromantiikkaa ja osoittaa kuinka lakimiehet määrittävät nykyisin treffien sopivan sisällön. Mutta, mitäs romantiikasta, kun ne hetket aikaisemmin jolloin oli romanttisen hiljaista, täyttää nykyisin puhelinmyyjä. Ja kuten suomalaiseen tapaan kuuluu, kaikki saavat tässä näyttämöteoksessa kahvia juodakseen (myös maidolla ja laktoosittomana, kermasta emme tohdi puhua). Eikä syyttä, sillä laulajatähtemme saa kunnian edustaa maatamme Euroviisuissa. Esityksen kruunaa maailman kovin närhi, nimeltään Seppo. Seppo Närhi.

On sanomattakin selvää, että tässä lienee kesän 2018 hauskin musiikilla panostettu naurupommi.

teatterineljä1.png

Tekijät:

Kesän energisinä naistähtinä loistavat Maiju Jokinen, Päivi Pylvänäinen ja Neija Välilä. Kesävieraina nähdään Teatteri Eurooppa Neljän lavalta sekä Konttori tv-sarjasta ja Hevireissu elokuvasta tuttu Antti Heikkinen. Lavalla viihdyttävät myös viime kesänä Kievarin Kesäteatterissa valloittanut Kalle Pylvänäinen sekä stand-up koomikko ja kesäteatteridebytantti Teemu Vesterinen ja virtuoosimai-sesta musiikista vastaa TE4:n housebändi Toni Lepistö, Antti Parviainen, Jaakko Tabell ja Kalle Saarelma. Näytelmän ohjaa Teijo Eloranta.

Banderolli_prinsessa_72ppi_preview.jpeg

Esitykset ja liput:

Ajalla 20.6 - 4.8 ; katso tarkemmin esitysajat: https://www.teatterieurooppanelja.fi/kievarinkesateatteri

Peruslippu 29 €, Eläkeläiset 27 €, Opiskelijat, Nuoret (alle 18-v) 15 €, Ryhmät 25 €

Lippuvaraukset ja yhteystiedot:
 
Ryhmämyynti on alkanut. Kysy tarjous ryhmällesi ruokailuneen Teatteri Eurooppa Neljän toimistolta tai Kartano Kievarilta. Pystymme toteuttamaan kokonaisvaltaisen  teatteripaketin kuljetuksineen.

Teatterin toimisto avoinna 31.5 asti ma-pe klo 10-15, puh. 040 – 3000 800, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kesäteatterin kotisivut:

https://www.teatterieurooppanelja.fi/kievarinkesateatteri