Get Adobe Flash player

Mikkeli / Mikkelin kesäteatteri

Mikkeli / Mikkelin Kesäteatteri

Ohjelmisto 2018:

Mikkelin Naisvuorella nähdään kesällä 2018 Miljoonasade-yhtyeen keulahahmon Heikki Salon käsikirjoittama

506-IKKUNAA - näytelmän kantaesitys

Näytelmä sisältää Miljoonasateen musiikkia, ja näytelmää varten sävelletään myös yksi uusi kappale. Bändiä ei paikalla nähdä, mutta kuullaan, sillä he itse soittavat biisit näytelmää varten taustanauhalle.
Maailmanmatkaaja Anselmi saapuu Suomeen hautaamaan isänsä. Häntä odottaa kotona pikkuveli Tarmo, joka tahtoo lähteä kuoppajaisten jälkeen Anselmin mukaan maailmalle, vaikka on juuri selviytynyt yliopistoon huippupisteillä. Pikkuvelikin haluaa jättää ankean arjen taakseen ja löytää elämäänsä seikkailuja.
Ongelmana on raha. Sitä ei ole. Isältä on jäänyt perintöä kaalinpää, mehiläispesä ja muovikassillinen t-paitoja. Tuhlaajapoika Anselmi tarvitsee valuuttaa kipeästi, syystä jota hän ei suostu kertomaan.
Miehet pestautuvat töihin pesemään ikkunoita. Työnsä ohella he sotkeutuvat yhtiön asukkaiden kimurantteihin rakkauskuvioihin, ja joutuvat itsekin laittamaan sydämensä likoon rakkauden ja arjen pesuvatiin. Tapahtumia ryydittää Miljoonasateen monet tutut hittikappaleet, tietenkin näytelmän nimibiisiä myöten.
 MikkelinTeatteri_506_Ikkunaa.jpg

Tekijät:

Rooleissa: Riitta Havukainen, Aarni Kivinen, Marko Nurmi, Tuuli Anikari, Katriina Honkanen, Vintte Viitanen ja Risto Kopperi.

Käsikirjoitus: Heikki Salo
Laulut ja musiikki: Miljoonasade
Ohjaus: Pekka Laasonen

Esitysajat ja liput:

Ohjelmistossa 03.07.2018 - 11.08.2018

Ensi-ilta Naisvuoren kesäteatterissa 4.7.2018. Katso esitysajat tarkemmin: http://www.mikkelinteatteri.fi/ohjelmisto

Ennakkonäytös: 3.7. liput 18 €
Nopsaliput: Kaikki 4.7. mennessä lunastetut liput 22 € 
Liput: 29/27 €, ryhmäliput 25 € (yli 20 hlö)

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

Katso lippuvaraukset: http://www.mikkelinteatteri.fi/liput

Kesäteatterin katettu katsomo sijaitsee Naisvuorella osoitteessa Mikonkatu 18, 50100 MIKKELI. Lipunmyynti Naisvuorella on avoinna kaksi tuntia ennen esitystä.

Kesäteatterin kotisivut:

http://www.mikkelinteatteri.fi