Get Adobe Flash player

Mäntyharju / Mäntyharjun Kesäteatteri

Mäntyharju / Mäntyharjun Kesäteatteri

Ohjelmisto 2018:

Komedia

ÄKKILÄHTÖ TALLINNAAN

Suomalaisen elämänmuodon merkillisyyksiä on risteilykulttuuri. Varustamot ovat vieneet iloisia matkaajia Viroon ja Ruotsiin jo vuosikymmeniä. Päähenkilömme työtön Unski on lähes mahdottoman tehtävän edessä mutta siitä saatavan palkkion toivossa hän uhmaa kohtaloa ja käy haparoiden matkaan. Kapuloita rattaisiin työntää niin muut matkustajat kuin uusi halpalaivayhtiö Smile miehistöineen. Vauhdikas komedia jossa esiintyy koko suomalaisen kansan kirjo Putin juustoa hakevasta mummosta aina kipeästi naisennälkäiseen metallimieheen tarjoaa kutkuttavia hetkiä suomalaisuuden äärellä.

 Kesä2018.jpg

Tekijät:

Mäntyharjun Näytelmäkerho esittää Markku Hyvösen vuonna 2015 kantaesitetyn komedian ”Äkkilähtö Tallinnaan” kesällä 2018 kauniissa Isopappilan miljöössä.

Esitykset ja liput:

Esitykset:
1.7 – 14.7
arkisin klo 19
la-su klo 15

yönäytös 11.8.2018 klo 22

Aikuiset 25€
Lapset ( 5-12v. ) 10€

Esityksen kesto väliaikoineen n.2,5h

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

Lisätietoja numerosta:
040 777 9868
 
Osoite kesäteatteriin: Iso-pappilantie 3, 52700 Mäntyharju. Mäntyharjun torilta kirkonkylän suuntaan 2,5 km. Viitta oikealle ”Kesäteatteri”. Isopappila, museo.
Toisesta suunnasta tultaessa:
Taidekeskus Salmelasta 0,5 km keskustan suuntaan. Viitta vasemmalle.
Istumapaikkoja katetussa katsomossa on yli 600:lle katsojalle. Lisäksi liikuntarajoitteisille katsojille on rakennettu helposti saavutettava aitio.
Alueella palvelee ”Tallikahvio Kaneliässä” sekä koululuokkien väliaikapuffetti. Ryhmien on mahdollista tilata väliaikatarjoilu ennakkoon.

Kesäteatterin kotisivut:

http://www.mantyharjunkesateatteri.net/