Get Adobe Flash player

Jalasjärvi / Ylivalli

Jalasjärvi / Ylivallin Fällyteatteri

Ohjelmisto 2018:

FÄLLYTEATTERI esittää kesällä 2018 Suvi Valkaman kirjoittaman komedian

MIKÄÄ EI OO NIINKU ENNEN

Tarinan keskiössä on Hellun ja Hempan luotsaama pikkuinen kyläbaari/huoltamo joka on jäänyt vähän sivuun valtavirrasta. Vakioasiakkaiden johdosta ovet kuitenkin on vielä auki ja huoltokin pelaa kaikin puolin – sitten pannaan vain vähemmän pööniä ja enemmän vettä kahvipannuun jos menee heikommin! Varsinkin höyrymakkaroistaan on tämä paikka kuuluisa rekkamiesten keskuudessa . .

Baari on jokapäiväinen pysähdyspaikka kylän rekkamiehille, siellä vaihdetaan kuulumiset ja vertaillaan autojen paremmuutta - tai vikoja,kun ”mikää ei oo niinku ennen, autotkin oli ennen paljon lujempia” ja siinä samalla Volvo,Scania ja Sisu levähtävät kuten kuskinsakin ja saavat tarvittaessa pikkuhuoltoja  Hempalta.

Nyt ongelmaksi on muodostunut tien huono kunto ja pelko painorajoituksesta juuri baarin kohdilla. Siihen loppuisi baarinpito ja samalla elinkeino Hellulta ja Hempalta, sillä tiedetään että kunnalta on turha odottaa tienhoitoon ylimääräistä rahaa ja aika käy pian vähiin. . .

Sattumalta Hellu lukee lehdestä että kunnan tekniseen osastoon on valittu uusi insinööri, joku Kari, ja idearikkaana henkilönä Hellu saa oivan ajatuksen millä saataisiin tienhoitoon riittävästi rahaa ja kylänraitti taas eläväksi!

Kylällä käy nyt muutenkin kuhina kun naisväki on lähdössä kuororeissulle Viroon ja jopa Hellukin saadaan houkuteltua sinne mukaan. Nyt miehet joutuvat pärjäämään ilman eväidentekijöitä kokonaisen viikon ajan ja Hemppa jää yksin vastuuseen baarista. No onneksi vaimot keittävät 10 litran kattilallisia niin nakkisoppaa kuin kaalisoppaakin . .

Tästä alkaa miesten ”vapaaviikko”, josta aiotaan ottaa kaikki ilo irti! Pahaksi onneksi kunnaninsinööri tupsahtaa paikalle kun miehet vähän irrottelevat. . . Hemppa hoksaa mikä oli ollut Hellun ajatus saada lisää tierahoja kylälle ja yrittää hoitaa tilanteen parhaan kykynsä mukaan.

Kuitenkin baarin vakioasiakas Valma on se, joka vie maaliin kylän toiveet paremmasta tiestä, sillä hänellä ainakin taitaa olla oma lehmä ojassa! Kuororeissultaan palaavat naiset joutuvat toteamaan, etteivät nämä miehet pärjää ilman naisen hoivaa ja huolenpitoa vaikka niin luulivatkin!

Fällyt.jpg

Tekijät: käsikirjoitus Suvi Valkama

Esitysajat ja liput:

Ensi-ilta pe 6.7. klo 19

muut esitykset:
la 7.7. klo 18
su 8.7. klo 13
ti 10.7. klo 19
to 12.7. klo 19
pe 13.7. klo 19
su 15.7. klo 13 ja 19
ti 17.7. klo 19
to 19.7. klo 19
pe 20.7. klo 19
la 21.7. klo 14 ja 18
ma 23.7. klo 19
ti 24.7. klo 19

Liput 15 e, ”ikinuoret” 13 e, alle 12 v.ilmaiseksi REKKAMIEHILLE liput 10 e rahtarikortilla tai digipiirturikortilla tmv!

Yhteystiedot ja lippuvaraukset:

Muistattehan että meillä on katettu katsomo

Osoite: Kihniöntie 181, 61730 Jalasjärvi
Tiedustelut ja varaukset p. 0400 285539
 
Kesäteatterin kotisivut:

http://www.fallyteatteri.fi/